Opera Minis startside

Opera Minis startside er den første side, der kommer frem, når du starter Opera Mini. Du kan også komme til den via menuerne.

Du kan fra startsiden søge på nettet eller skrive en adresse, du ønsker at gå til. Et udvalg af dine favoritbogmærker bliver vist, ligesom søgemaskiner efter eget valg og en liste med de seneste besøgte sider også vil være tilgængelige. Via bogmærket "Nyhedskanaler" har du adgang til de nyhedskanaler (eng.: newsfeeds), du abonnerer på.

Brug knappen i søgemaskine-afsnittet for at vælge, hvilke søgemaskiner der skal optræde.

Når et bogmærke under afsnittet "Bogmærker" får fokus, vil dette bogmærkes genvejstaster blive vist i Opera Minis værktøjslinje (forudsat denne funktion er tilgængelig på telefonen). Vælg "Bogmærker" for at se eller administrere alle bogmærker.