Opera Software

Az Opera Mini telepítése

Az Opera Mini letöltéséhez szüksége van egy olyan telefonra, amely képes kapcsolódni az Internetre. A telefonok hozzáférési pontok segítségével kapcsolódnak az Internetre, és a legtöbb telefonon már előre be van állítva egy WAP-os vagy egy internetes hozzáférési pont.

Ha a telefonján sem WAP-os, sem pedig internetes hozzáférési pont nincs beállítva, kérjük lépjen kapcsolatba a szolgáltatójával további információkért.

  1. Használja a telefon böngészőjét, hogy letöltse az Opera Minit a http://mini.opera.com/ címről.
    1. A böngésző többnyire a telefon programlistájában található meg. Indítsa el.
    2. Keresse meg a böngésző "URL/Cím megnyitása" funkcióját, és írja be, hogy "mini.opera.com". Majd válassza ki a letöltési hivatkozást a navigációs gombok vagy a joystick segítségével.
    3. Aktiválja a hivatkozást a letöltés indításához úgy, hogy megnyomja a telefonja megerősítő gombját, miután a hivatkozást kiválasztotta. A legtöbb telefonon a joystick vagy a középső navigációs gomb megnyomása ezt a megerősítést jelenti.
  2. Kövesse a telefonján esetleg megjelenő utasításokat a telepítés végrehajtásához.
  3. A telepítés után a telefon felajánlhatja az Opera Mini elindítását. Ha mégsem, akkor az indításhoz meg kell keresnie az Opera Minit a telefon menürendszerének segítségével.