1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Indstillinger for websider

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Billeder og zoom

Vælg, om Opera skal vise alle billeder, ingen billeder eller kun skal vise billeder fra cachen.

Du kan også ændre standardzoom-værdien for nye sider. Både billeder og tekst bliver zoomet.

Vælg "Tilpas til bredden" for at omformatere alle websider, så vandret bladning altid undgås.

Skrifttyper og farver

Det er ikke alle websider, der utvetydigt definerer en elementfremtoning for alle sidens elementer. Under disse indstillinger kan du vælge, hvordan sådanne utvetydige elementer skal fremvises. Du kan mere konkret vælge skrifttyper og farver, samt om links skal være understreget.

Bemærk, farven for ubesøgte links anvendes også som farve på ulæste meddelelser i Operas klient for epost, nyhedskanaler og nyhedsgrupper.