Opera Software
 1. Værktøjslinjer
 2. Menuer
 3. Paneler
 4. Kvikknapper
 5. Bogmærker
 6. Skærmbrikker
 7. Notater
 8. Opera Link
 9. Blokering af indhold
 10. Svindelværn
 11. BitTorrent
 12. Visningstilstande
 13. Udviklingsværktøjer
 14. Indstillinger
 15. Avancerede indstillinger
 16. Advanced Preferences
 17. Avancerede indstillinger
 18. Dekorationer
 19. Tastaturgenveje
 20. Brugen af musen
 21. Brugen af Tale
 22. E-post og nyhedsgrupper
 23. Nyhedskanaler
 24. Chat
 25. Dialoger
 26. Sikkerhedskopiering af Opera

Kvikknapper

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides.

Introduktion

Kvikknapperne giver dig hurtig adgang til dine favoritsider. Hver gang et nyt, tomt faneblad åbnes, bliver du præsenteret for 3x3 kvikknapper med påsatte miniatureudgaver af websider. Disse miniatureudgaver er repræsentanter for givne websideadresser. For at åbne en webside skal du klikke på miniatureudgaven eller anvende tastaturgenvejene Ctrl + [1-9].

For at associere en kvikknap med en webside skal du åbne et nyt faneblad og klikke på en tom kvikknap (som udgangspunkt er alle ni kvikknapper tomme), hvor der står "Klik for at påsætte en webside". Du får herefter en dialogboks frem med forskellige muligheder, du kan vælge websider ud fra; af disse kan bl.a. nævnes ofte besøgte sider, aktuelt åbne sider eller ved at indskrive en helt ny adresse. Du kan endeligt også trække elementer ind fra bogmærkerne, panelerne og andre steder, hvor webadresser holdes, og slipper på kvikknapperne.

For at fjerne en kvikknaps associerede webside skal du klikke på krydset ved knappens øverste højre hjørne. For at omorganisere de associerede websider kan du trække og slipper miniatureudgaverne af websiderne fra en kvikknap til en anden. Slipper du en miniatureudgave oven på en kvikknap, der allerede har en miniatureudgave påsat, bliver de to miniatureudgaver ombyttet i forhold til deres tilhørsknapper. Hvis du slipper en adresser, der ikke allerede findes som en kvikknap, oven på en kvikknap med en eksisterende miniatureudgave, vil kvikknappens eksisterende miniatureudgave blive erstattet med en for den nye adresse.

Tip: Med Opera Link er det muligt at synkronisere kvikknapperne på alle dine computere og alle dine enheder.