1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Dekorationer

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

En dekoration (eng.: skin) er en samling af grafik (fx knapper og ikoner) og instruktioner til ændring af Operas udseende. Gå til Funktioner > Udseende > Dekoration for at vælge en ny dekoration eller hente en ny ned.

Hent en ny dekoration

For at hente en ny dekoration skal du vælge "Find flere dekorationer". Når du ser en, du synes om, klikker du på "Download".

Når dekorationen er hentet ned, vil Opera automatisk anvende den med det samme, så du kan afgøre, om du vil beholde den. Hvis du vælger ikke at beholde den, vil Opera fjerne den fra din computer.

Administrer dekorationer

Alle de installerede dekorationer kan ses i dialogen "Udseende", når du vælger "Vis installerede dekorationer". Du kan derfra skifte mellem dem.

Du kan derudover også skifte farve på dekorationerne, og vælge knappernes størrelse.