1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Programmer

Indstillinger > Avanceret > Programmer

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Vælg programmer, Opera skal anvende til håndtering af specifikke protokoller.

Administration af protokoller

Du kan definere din egen liste af programmer til håndtering af specifikke protokoller, der aktiveres i Opera. Standardlisten indeholder følgende:

Protokol Formål
mms Vælg programmet, Opera skal anvende til fremvisning af MMS-stream
rtsp Vælg programmet, Opera skal anvende til fremvisning af RTPS-stream
mailto Vælg program til håndtering af e-post: Operas indbyggede klient, det standardvalgte e-postprogram på din computer eller en specifik e-postklient

Du kan sætte Opera til ved hver opstart at tjekke, om den er din computers standardbrowser.

Kildetekstviser

Kildetekstviseren er det program, en sides kildetekst bliver vist i, når du vælger Vis > Kildetekst, eller trykker Ctrl+U.

Opera anvender per standard sin egen indbyggede kildetekstviser.