1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Notater

Notat-panelet kan bruges til mange forskellige ting, eksempelvis huskelister, e-postskabeloner, til at gemme tekstbidder fra websider eller til at huske andre tekster, du vil have lige ved hånden.

Tip: Med Opera Link er det muligt at synkronisere notaterne på alle dine computere og alle dine enheder.

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Håndtering af notater

Operation Sådan gør du det
Skriv et nyt notat Klik "Nyt notat"
Opret en mappe til notater Klik pilen på knappen "Nyt notat", og vælg "Ny mappe"
Organiser notater og mapper Træk og slip
Tag notater fra en webside Marker tekst på en webside, tryk så Ctrl+Skift+C
Søg webbet efter indholdet i et notat Træk notatet til et søgefelt og tryk Enter
Flyt et notat til Affald Klik på notat og tryk Delete
Fortryd sletning af notat fra Affald Åbn Affald og træk notat ud på notatlisten

Tip: Højrekliks-menuen ved alle redigeringsfelter, som fx e-postmeddelelser og webformularer, indeholder undermenuen "Indsæt notat". Brug Notater til at gemme tekster, du hyppigt bruger. Det kan for eksempel være standardmeddelelser, skabeloner og signaturer.