1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Værktøjslinjer

Indstillinger > Avanceret > Værktøjslinjer

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Denne side forklarer, hvordan du ændrer opsætning af værktøjslinjer og menuer i Opera.

Ændring af opsætninger

Du kan have flere forskellige opsætninger af værktøjslinjer i Opera.

Hvis du ønsker at beholde den nuværende opsætning til senere, kan du tage udgangspunkt i følgende fremgangsmåde:

1. Marker den værktøjslinje-opsætning, du ønsker at bruge som skabelon, og klik "Dupliker".
  2. Marker den nye værktøjslinje-opsætning fra listen, og klik "Ok" for at forlade Indstillingerne.
  3. Højreklik på en værktøjslinje, og vælg "Tilpas". I dialogen, der fremkommer, kan du trække og slippe knapper, søgefelter og andre elementer rundt mellem de forskellige værktøjslinjer.

Menulinjen og alle kontekstmenuer i Opera kan også ændres, som du lyster det.

For at oprette en ny menu-opsætning skal du kopiere filen standard_menu.ini fra Operas /defaults/-mappe til din egen profile-mappe og give den et nyt navn. Derefter kan du ændre i den med en teksteditor.

Få mere at vide

Den simpleste måde at få en ny opsætning af værktøjslinjer/menuer er at hente en fra MyOpera-webfællesskabet: