1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Generelle indstillinger

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Opstart og startside

I den første indstillingsmulighed kan du vælge, hvilke websider der skal åbnes, når du starter Opera. Du kan starte med de websider, du havde åbne, da du sidst lukkede Opera ned. Du kan også vælge at starte med en tidligere gemt session eller en bestemt startside. Hvis du i stedet manuelt ved hver opstart ønsker at kunne vælge mellem alle disse opstartsmuligheder, vælg da at få vist opstartsdialogen.

Du kan angive en ny startside ved at skrive adressen i feltet. Hvis du allerede har siden åben i baggrunden, kan du nøjes med at klikke på "Anvend aktuelle".

Pop-op

Opera vil prøve at skelne mellem pop-op-vinduer, du har ønsket (typisk logind-sider el. lign.), og pop-op-vinduer, websteder automatisk laver (typisk reklamer).

Du kan også i stedet vælge at blokere alle pop-op-vinduer, åbne alle pop-op-vinduer eller at åbne alle pop-op-vinduer bag de andre åbne websider. Husk, du kan også anvende webstedsindstillinger til indstilling af pop-op-vinduer.

Sprog

Vælg det sprog, du foretrækker, Opera og websiderne skal være på. Bemærk dog, Opera ikke nødvendigvis findes på alle de sprog, der står på listen, og at de fleste websteder ej heller findes på alle disse sprog. Hvis Opera ikke findes på det valgte sprog, vil selve programmet blot vedblive med at være på dansk; dog vil websteder, der findes på det valgte sprog, blive vist på dette sprog i stedet for på dansk.

Hvis du separat har hentet en sprogfil til Opera, klik da på "Detaljer" for at anvende den.