1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Skrifttyper

Indstillinger > Avanceret > Skrifttyper

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

Lær at bruge Operas skrifttype-indstillinger.

Ændring af skrifttyper

Du kan vælge, hvordan skriften skal se ud i de forskellige dele af Opera og på websiderne. Vælg den kontekst, du vil ændre skriften for, og tryk "Vælg".

Bemærk: For at få ændring af webside-skrifttyper til at træde i kraft, bliver du muligvis nødt til at aktivere "Mine skrifttyper og farver" under Forfattertilstand eller Brugertilstand.

Skriftstørrelse

Hvis skriftstørrelsen på nogle sider er for lille, kan du hæve den størrelse, der som minimum må anvendes.

Internationale skrifttyper

Hvis internationale tegn fremstår forkert på websider, så prøv at ændre skrifttypen anvendt ved det respektive sprog.

Bemærk: Du bliver muligvis nødt til at installere skrifttyper, der mangler på dit system.