1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Bogmærker

Tryk Page Down og Page Up for at skifte slides

En nyinstalleret Opera indeholder et lille udvalg af bogmærker. Du kan tilføje og organisere bogmærker lige som du ønsker det.

Tip: Med Opera Link er det muligt at synkronisere bogmærkerne på alle dine computere og alle dine enheder.

Adgang til bogmærkerne

Bogmærkerne kan nås på flere forskellige måder: fra panelet Bogmærker, direkte fra menuen Bogmærker eller fra Startbjælken, der popper op, når du klikker på adressefeltet.

Tip: Du kan give de oftest anvendte bogmærker kaldenavne. Et eksempel kunne være at gøre "tv" til kaldenavn for din personlige tv-guide. For at få adgang til tv-guiden skal du så blot skrive "tv" i adressefeltet og trykke Enter.

Administrer Bogmærker

Operation Sådan gør du det
Opret et bogmærke for aktive webside Træk sideikonet fra adressefeltet til bogmærkepanelet, eller tryk Ctrl+D
Åbn et bogmærke i aktive faneblad Klik på et bogmærke
Åbn et bogmærke i et nyt faneblad Tryk Skift og dobbeltklik på bogmærket (menuen Bogmærker), eller midtklik på bogmærket (panelet Bogmærker)
Åbn et bogmærke i baggrunden Tryk Ctrl+Skift og dobbeltklik på bogmærket fra menuen Bogmærker
Gør et bogmærke direkte tilgængeligt hele tiden Træk bogmærke eller sideikon til en hvilken som helst værktøjslinje
Søg et bogmærke Skriv søgetekst i feltet "kvikfind"
Opret en mappe til at organisere bogmærker Klik pilen på knappen "Tilføj" og vælg "Ny mappe"
Åbn alle bogmærker i en valgt mappe Træk mappen ud til det område, hvor siderne i Opera normalt optræder
Flyt rundt på bogmærker og mapper Træk og slip dem
Sorter dine bogmærker Bogmærker > Administrer bogmærker og klik "Vis"
Hurtig adgang til et bogmærke Tryk Skift+F2 og skriv bogmærkets kaldenavn
Administrer bogmærker Tryk Ctrl+Skift+B

Egenskaber for Bogmærker

Når du har markeret et bogmærke fra f.eks. panelet Bogmærker, kan du trykke Alt+Enter for at: