1. Værktøjslinjer
  2. Menuer
  3. Paneler
  4. Kvikknapper
  5. Bogmærker
  6. Skærmbrikker
  7. Notater
  8. Opera Link
  9. Blokering af indhold
  10. Svindelværn
  11. BitTorrent
  12. Visningstilstande
  13. Udviklingsværktøjer
  14. Indstillinger
  15. Avancerede indstillinger
  16. Advanced Preferences
  17. Avancerede indstillinger
  18. Dekorationer
  19. Tastaturgenveje
  20. Brugen af musen
  21. Brugen af Tale
  22. E-post og nyhedsgrupper
  23. Nyhedskanaler
  24. Chat
  25. Dialoger
  26. Sikkerhedskopiering af Opera

Operas Hjælp

I gang med Opera

Du kan som ny Opera-bruger lære Opera at kende ved at kigge hjælpefilerne igennem. Du kan blandt andet læse om, hvordan Opera håndterer faneblade, hvordan du anvender de integrerede søgemaskiner, og hvorledes du kan indstille Opera lige efter dit hoved.

Nyt i Opera 9.5

I Opera 9.5 introduceres synkronisering af bogmærker med Opera Link, et nyt udviklerværktøj kaldet Opera Dragonfly, et forbedret svindelværn og betydeligt ændrede tastatur-genveje.

Få mere at vide

Brug søgefeltet til at finde yderligere information i Operas vidensbase. Basen er kun tilgængelig på engelsk.

Bruger-fællesskabet