1. Werkbalken
  2. Menu's
  3. Panelen
  4. Snelkiezer
  5. Bladwijzers
  6. Widgets
  7. Notities
  8. Opera Link
  9. Inhoud blokkeren
  10. Fraudebescherming
  11. BitTorrent
  12. Weergavestanden
  13. Ontwikkelgereedschap
  14. Voorkeuren
  15. Geavanceerde voorkeuren
  16. Skins
  17. Sneltoetsen
  18. De muis gebruiken
  19. Spraak gebruiken
  20. E-mail en nieuwsgroepen
  21. Nieuwsstromen
  22. Chat
  23. Dialoogvensters
  24. Opera back-uppen

Lettertypen

Voorkeuren > Geavanceerd > Lettertypen

Druk PageDown en PageUp om dia's te wisselen

Leer Opera's lettertype-instellingen te gebruiken

Lettertypen wijzigen

Selecteer, om te bepalen welke lettertypen op diverse plaatsen in de browser en op webpagina's worden toegepast, items uit de lijst en klik dan "Kiezen".

Noot: Mogelijk moet u "Mijn lettertypen en kleuren" in Auteursmodus of Gebruikersmodus inschakelen om wijzigingen voor webpagina-elementen te kunnen zien.

Lettergrootte

Als tekst op bepaalde pagina's te klein wordt weergegeven, kunt u de minimale lettergrootte verhogen om de leesbaarheid te garanderen.

Internationale lettertypen

Als internationale tekens verkeerd worden weergegeven op een webpagina, probeer dan een beter geschikt lettertype in te stellen voor de betreffende taal.

Noot: Mogelijk dient u extra lettertypen te installeren, als geschikte lettertypen ontbreken op uw systeem.