Opera Software
 1. Eszköztárak
 2. Menük
 3. Panelek
 4. Gyorshívó
 5. Könyvjelzők
 6. Minialkalmazások
 7. Jegyzetek
 8. Opera Link
 9. Letiltott tartalmak
 10. Adathalász védelem
 11. BitTorrent
 12. Megjelenési módok
 13. Fejlesztői eszközök
 14. Beállítások
 15. Haladó beállítások
 16. Bőrök
 17. Billentyűparancsok
 18. Az egér használata
 19. A hangvezérlés használata
 20. Levelek és hírek
 21. Hírcsatornák
 22. Csevegő
 23. Párbeszédablakok
 24. Biztonsági mentés

Gyorshívó

Használja a Page Down és Page Up gombokat a lapozáshoz.

Bevezető

A Gyorshívó könnyen használható hozzáférést biztosít a kedvenc weboldalaihoz. Minden alkalommal, amikor egy új fület nyit, egy 3x3-as táblázat jelenik meg az előre beállított weboldalak bemutatóképeivel. Egy weblap megnyitásához kattintson a bemutatóképre, vagy használja a Ctrl + [1-9] billentyűparancsokat.

Ha egy weblapot el akar menteni a Gyorshívó bejegyzései közé, akkor nyisson egy új fület, majd kattintson rá a kilenc keret egyikére, amelyben az a „Kattintson ide egy weblap hozzáadásához” felirat látható. Egy új párbeszédablak jelenik meg, amelyben több lehetséges webcím közül választhat, többek között a gyakran látogatott lapok, valamint az éppen megnyitott lapok listáját is megtalálja. Válasszon ki egy lapot a listából, vagy írjon be egy új webcímet. Arra is lehetősége van, hogy könyvjelzőket, paneleket vagy más, webcímet tartalmazó elemeket húz rá egy keretre.

Egy Gyorshívó bejegyzés törléséhez kattintson a bemutatókép jobb felső sarkában a keresztre. Ha át akarja rendezni a bemutatóképeket, húzza át őket egyik keretből a másikba. Ha egy olyan keretre húzza a bemutatóképet, amelyhez már megadott egy weblapot, akkor a két bejegyzés felcserélődik. Ha máshonnan húz egy webcímet egy foglalt keretre, akkor a régi bejegyzés törlődik.

Tipp: az Opera Link segítségével szinkronizálni lehet a Gyorshívó elemeit az összes számítógép és más eszközök között.