1. Työkalurivit
  2. Valikot
  3. Paneelit
  4. Pikavalinnat
  5. Kirjanmerkit
  6. Pienoisohjelmat
  7. Muistiinpanot
  8. Opera Link
  9. Opera Turbo
  10. Opera Unite
  11. Sisällön suodatus
  12. Huijaussuoja
  13. BitTorrent
  14. Näyttömuodot
  15. Kehittäjän työkalut
  16. Asetukset
  17. Lisäasetukset
  18. Tapetit
  19. Näppäinoikotiet
  20. Hiiren käyttäminen
  21. Äänikomentojen käyttäminen
  22. Sähköposti ja uutisryhmät
  23. Kanavat
  24. Keskustelu
  25. Valintaikkunat
  26. Auto-update
  27. Operan varmuuskopiointi

Kirjanmerkit

Näppäimillä Page Down ja Page Up voi vaihtaa diojen välillä

Operan mukana tulee pieni valikoima kirjanmerkkejä. Voit lisätä ja organisoida kirjanmerkkejäsi haluamallasi tavalla.

Vinkki: Opera Linkillä on mahdollista synkronoida kirjanmerkit kaikilta tietokoneilta ja kannettavilta laitteilta, joita käyttää.

Kirjanmerkkien käyttäminen

Kirjanmerkkeihin pääsee käsiksi Kirjanmerkit-paneelin kautta, suoraan Kirjanmerkit-valikosta tai menemällä kohtaan Kirjanmerkit > Muokkaa kirjanmerkkejä.

Vinkki: Lisää aliaksia useimmin käytetyille kirjanmerkeillesi. Voit esimerkiksi tehdä merkkijonosta "tv" aliaksen räätälöidylle TV-ohjelmaoppaalle. Pääset silloin käyttämään opasta kirjoittamalla tekstin "tv" osoiteriville. Paina sen jälkeen Enter.

Kirjanmerkkien muokkaaminen

Toiminto Kuinka se tehdään
Luo kirjanmerkki aktiivisesta verkkosivusta Vedä sivun kuvake osoiteriviltä Kirjanmerkit-paneeliin tai paina Ctrl+T
Avaa kirjanmerkki aktiiviseen välilehteen Napsauta kirjanmerkkiä
Avaa kirjanmerkki uuteen välilehteen Paina Shift ja kaksoisnapsauta kirjanmerkkiä, tai napsauta kirjanmerkkiä hiiren keskimmäisellä napilla
Avaa kirjanmerkki taustalle Paina Ctrl+Shift ja kaksoisnapsauta kirjanmerkkiä
Tee kirjanmerkki helposti saatavilla olevaksi Vedä kirjanmerkki tai sivun kuvake mille tahansa työkaluriville
Etsi kirjanmerkki Kirjoita haettava teksti "Pikahaku"-kenttään
Luo kansio kirjanmerkkien järjestelyä varten Napsauta "Lisää"-painikkeen pudotusvalikkonuolta, valitse sitten "Uusi kansio"
Avaa kaikki valitun kansion kirjanmerkit Vedä kirjanmerkkikansio Operan työtilaan
Siirrä kirjanmerkkejä ja kansioita muualle Vedä ja pudota kohtia
Lajittele kirjanmerkkejä Napsauta "Näytä"
Kirjanmerkkien pikakäyttö Paina Shift+F2 ja kirjoita kirjanmerkin alias
Muokkaa kirjanmerkkejä Paina Ctrl+Shift+B

Kirjanmerkin ominaisuudet

Paina Alt+Enter...