1. Werkbalken
  2. Menu's
  3. Panelen
  4. Snelkiezer
  5. Bladwijzers
  6. Widgets
  7. Notities
  8. Opera Link
  9. Opera Turbo
  10. Opera Unite
  11. Inhoud blokkeren
  12. Fraudebescherming
  13. BitTorrent
  14. Weergavestanden
  15. Ontwikkelgereedschap
  16. Voorkeuren
  17. Geavanceerde voorkeuren
  18. Skins
  19. Sneltoetsen
  20. De muis gebruiken
  21. E-mail en nieuwsgroepen
  22. Nieuwsstromen
  23. Chat
  24. Dialoogvensters
  25. Automatisch bijwerken
  26. Opera back-uppen

Notities kunnen worden gebruikt voor "te doen"-lijstjes, tekstfragmenten uit webpagina's die u wilt bewaren, sjablonen voor e-mailberichten, en alle andere teksten die u bij de hand wilt houden.

Tip: Opera Link maakt het mogelijk om uw notities te synchroniseren op al uw computers en al uw apparaten.

Druk PageDown en PageUp om dia's te wisselen

Notities beheren

Handeling Hoe te doen
Een nieuwe notitie maken Klik "Nieuwe notitie"
Map voor notities aanmaken Klik op het uitklappijltje op de "Nieuwe notitie"-knop, kies "Nieuwe map"
Notities en mappen organiseren Gebruik slepen en neerzetten
Notities maken vanaf een webpagina Markeer tekst in de pagina, druk dan Ctrl+Shift+C
Zoeken op het web naar inhoud van notitie Sleep de notitie naar het zoekveld en druk Enter
Een notitie naar de prullenbak verplaatsen Klik op de notitie en druk Delete
Een notitie uit de prullenbak terughalen Open de prullenbak en sleep de notitie eruit naar de lijst met notities

Tip: Het rechtsklikmenu van alle tekstvelden, zoals het e-mailopstelvenster en webformulieren, bevat het submenu "Notitie invoegen". Gebruik notities om regelmatig terugkerende teksten op te slaan, zoals standaard e-mailberichten of sjablonen, en ondertekeningen.