1. Werkbalken
  2. Menu's
  3. Panelen
  4. Snelkiezer
  5. Bladwijzers
  6. Widgets
  7. Notities
  8. Opera Link
  9. Opera Turbo
  10. Opera Unite
  11. Inhoud blokkeren
  12. Fraudebescherming
  13. BitTorrent
  14. Weergavestanden
  15. Ontwikkelgereedschap
  16. Voorkeuren
  17. Geavanceerde voorkeuren
  18. Skins
  19. Sneltoetsen
  20. De muis gebruiken
  21. E-mail en nieuwsgroepen
  22. Nieuwsstromen
  23. Chat
  24. Dialoogvensters
  25. Automatisch bijwerken
  26. Opera back-uppen

Lettertypen

Voorkeuren > Geavanceerd > Lettertypen

Druk PageDown en PageUp om dia's te wisselen

Leer Opera's lettertype-instellingen te gebruiken

Lettertypen wijzigen

Selecteer, om te bepalen welke lettertypen op diverse plaatsen in de browser en op webpagina's worden toegepast, items uit de lijst en klik dan "Kiezen".

Noot: Mogelijk moet u "Mijn lettertypen en kleuren" in Auteursmodus of Gebruikersmodus inschakelen om wijzigingen voor webpagina-elementen te kunnen zien.

Lettergrootte

Als tekst op bepaalde pagina's te klein wordt weergegeven, kunt u de minimale lettergrootte verhogen om de leesbaarheid te garanderen.

Internationale lettertypen

Als internationale tekens verkeerd worden weergegeven op een webpagina, probeer dan een beter geschikt lettertype in te stellen voor de betreffende taal.

Noot: Mogelijk dient u extra lettertypen te installeren, als geschikte lettertypen ontbreken op uw systeem.